Domain név regisztráció
Domain név regisztráció

Domain név regisztráció

Domain név regisztráció szolgáltatásunk azon vállalkozóknak szól akik cégüket Internetes platformokon szeretnék megjelenítetni. Az internetes jelenlég ma szinte már kötelező. A weboldal megkönnyíti termékei, szolgáltatásai elérhetőségét, és saját cég nevével láthatja el oldalát az Interneten. Előnyös akkor is ha magán használatra kíván weboldalt üzemeltetni, saját projectet talált ki, esetleg fotó gyűjteményét osztaná meg másokkal, vagy akár egy saját híroldalt, blogot üzemeltetne, a lehetőség számtalan.

http://www.azoncegenekneve.hu

Amennyiben Ön nem .hu azaz nem Magyar régióban kíván megjelenni, úgy bármely régió regisztrálására van lehetőség, többek között .com .net .org .biz

Saját web címmel rendelkezni rengeteg előnnyel jár, nem csak egyszerűbben érhetik el az oldalát, de saját email címet is biztosítunk a név mellé (emailnév@azoncegenekneve.hu), így már egy email küldés is reklámot jelent cégének.

A domain nevek regisztrációs ideje 2-5 nap. A regisztráció elindítását követő a domain név úgynevezett közszemlére kerül, ahol bárki nyújthat be kérvényt a név regisztrációja ellen. Nagyon ritka eset, hogy valaki megvétózza a domain regisztrációját, ez első sorban márkanevek vagy nagy vállalati nevek regisztrációja esetén jellemző.

A már regisztrált és működő nevek nem módosíthatóak, csak a teljes név törlésével és újra regisztrálásával.

Cégünk segít az Ön domain nevének kialakításában és ellenőrzésében, amennyiben létezik már a kiválasztott név, azt idejében tudatjuk Önnel. A regisztrációs folyamat alatt, egy domain név tervezés szolgáltatást kínálunk Önnek (ingyen) ami közben javaslatokat teszünk a domain név kiválasztására. Sajnos mára már nagyon sok domain név foglalt, így nehéz egy igazán ütős és jó nevet találni. – A domain név keresésében maximális partnerek kívánunk lenni.

Vissza a főoldalra >>