';
Facebook lap üzemeltetése
Facebook lap üzemeltetése

Sokan azt gondolják, hogy a közösségi médiában nincs potenciál. Nagyot tévednek.

Ma szinte mindenki fent van a Facebookon és napi szinten használja azt. A közösségi média olyan lehetőségeket rejt amit nem célszerű kiaknázatlanul hagyni.

Miért jó a Facebook lap üzemeltetése?

A Facebook egy olyan jelenség, ami túlmutat szinte minden webes hirdetési lehetőségen. Felhasználók milliói használják napi szinten, és töltenek el rajta órákat. Komplett marketing tevékenységek és lehetőségek épülnek rá, melyek kiaknázása céges szempontból szinte kötelező. Termékeivel és szolgáltatásaival akkor is találkoznak a felhasználók, ha nem is keresnek rájuk, így szinte bármikor felkeltheti valaki érdeklődését, és jó eséllyel lesz belőle potenciális vásárló.

Átvállaljuk a Facebook lapjának üzemeltetését

Cégünk vállalja komplett céges Facebook oldalak üzemeltetését, Facebook fizetett hirdetések létrehozását és kezelését. A Facebook lap üzemeltetése közben számtalan lehetőség adódik, hogy szolgáltatásait, termékeit megismertesse potenciális vásárlókkal. Fizetett hirdetések esetén hasonlóan a Google AdWords hirdetésekhez célzottan lehet a fogyasztók elé tárni üzleti tevékenységeinket.

Szolgáltatásunk az alábbi összetevőket tartalmazza:

 • Facebook lap teljes üzemeltetése
 • Facebook fizetett hirdetések létrehozása
 • Statisztikai adatok készítése
 • Heti / havi látogatottság jelentés

Szolgáltatásunk havidíjas mely mértékét az elvégzendő munka határozza meg. Facebook lap üzemeltetése összevonható a Google Plus lap üzemeltetésével és a folyamatos keresőoptimalizálás szolgáltatásainkkal egyaránt.

Kérjen ajánlatot:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Üzenet

  Kérem ezt a kódot captcha másolja az alábbi mezőbe

  <- Kérem pipálja be ezt a jelölő négyzetet. Ezzel és az űrlap használatával Ön hozzájárul és egyetért azzal, hogy a weboldal a megadott adatokat Email formájában továbbküldje cégünk email címre: web@synaptx.hu - ez a folyamat ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba tudjunk lépni egymással. A megadott adatokat weboldalunk nem tárolja és nem menti el.