';
Google plus oldal üzemeltetése
Google plus oldal üzemeltetése

A világ nem csak a Facebookról és a Google keresőjéről szól. Sokkal több van az interneten mint azt sokan gondolnák.

Mi az a Google Plus?

A Google Plus gyakorlatilag a Facebook kicsit hasonló megfelelője. Rengeteg lehetőséget rejt, amit céges szempontból kihasználni szinte kötelező. Ellenben a Facebook hirdetési felületeivel, a Google Plus lapok össze vannak kapcsolva a Google keresési szolgáltatásaival, így gyakorlatilag a hirdetési felületek megsokszorozódnak.

Google plus oldal üzemeltetése – avagy miért jó ha van Google plus oldala vállalkozásomnak?

Egyszerűen kell, mert szinte minden a Google-ra épül ami nem Facebook. Ez egy valóban érdekes mondat, de tényleg így van. A Google jelenleg a legnagyobb keresőóriás a világon. Minden optimalizálás és keresésben való megjelenés rá épül. Persze léteznek más keresők is, de jelenlétük az internet világában szinte elhanyagolható. A Google Plus szolgáltatás használata több szempontból is előnyös. Többek között minden Google szolgáltatás kapcsolatban vagy egymással, így ha Ön úgy dönt, hogy használni kezdi a Google Plus-t úgy a keresőkben megjelenő hirdetései mellett is megjelenik Google Plus lapja. Hatással van nem csak a keresési megjelenésekre, de az AdWords kampányokra is. A cégekre vagy márkákra történő keresés esetén a Google Plus lapok a keresőben megjelennek, ahol egy egész adatlap szolgál arra, hogy az új ügyfelek cégére találjanak.

Cégünk vállalja teljes körűen Google Plus közösségi oldalak teljes létrehozását és üzemeltetését.

Szolgáltatásunk havidíjas mely mértékét az elvégzendő munka határozza meg. Google Plus lap ügyemeltetése összevonható a Facebook lap üzemeltetésével és a folyamatos keresőoptimalizálás szolgáltatásainkkal egyaránt.

Kérjen ajánlatot bizalommal még ma:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Üzenet

  Kérem ezt a kódot captcha másolja az alábbi mezőbe

  <- Kérem pipálja be ezt a jelölő négyzetet. Ezzel és az űrlap használatával Ön hozzájárul és egyetért azzal, hogy a weboldal a megadott adatokat Email formájában továbbküldje cégünk email címre: web@synaptx.hu - ez a folyamat ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba tudjunk lépni egymással. A megadott adatokat weboldalunk nem tárolja és nem menti el.

  Vissza a főoldalra >>