Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization azaz SEO)

Mi az a keresőoptimalizálás? – A keresőkben való megjelenés pozíciójának javítása rendszerint fizetési hirdetések nélkül. A weboldal minél előrébb jelenik meg a keresők találati listájában annál több ügyfelet szerezhet. Termékei, szolgáltatásai több ügyfélhez juthat el, így a vásárlás is jelentősen megnőhet. Természetesen ennek sok összetevője van, és roppant sok munka mire egy új fiatal weboldal a keresőkben az első helyre kerül.

Egy cégvezető ma gondolhatja azt is, hogy az elkészült weboldala megfelelően működik, hiszen mindent megtett annak érdekében, hogy jól nézzen ki, megfelelően fel legyen töltve tartalommal, és akár több nyelven is üzemeljen. Ez valóban hasznos és jó dolog, de koránt sem elegendő. Miért?

Amikor egy weboldal tartalmilag fel van töltve, még koránt sincs készen. A keresőmotorok szempontjából gyakorlatilag nem is létezik, és mivel tudjuk, hogy a potenciális vásárlót a keresők hozzák a weboldalakra így egy megfelelő keresőoptimalizálás nélkül üzemeltetett weboldal garantáltan eredménytelen lesz.

A weboldal készítés nem tartozik hozzá közvetlenül a keresőoptimalizáláshoz. Fordítva ez nem igaz, ugyanis csak akkor lehet megfelelően optimalizálni egy lapot, ha az technikailag is képes az információk fogadására, és szerkezete megfelelő. Egy weboldal optimalizálás nélkül is működőképes, csupán olyan mintha az üzletünk a piacon nem a főtéren lenne, ahol a legtöbb ember megfordul, hanem a város szélén egy eldugva egy lépcsőházban. Lehet, hogy tökéletes termékeket vagy szolgáltatásokat kínálunk, csak sajnos a vásárlók nem találnak meg bennünket.

Mit lehet tenni, hogy weboldalam kereső-optimalizált legyen?

Természetesen megfelelő szakemberekre kell bízni ezt a feladatot, akik szakértelmük legjavát felhasználva optimalizálják az Ön lapjait. A keresőoptimalizálás sajnos nem egy egyszerű feladat. Rengeteg dolog van amire figyelni kell, és szinte folyamatos szakmai jelenlétet követel meg. A keresőmotorok folyamatosan fejlődnek, a keresési beállítások gyakran változnak, így a lap beállításait megfelelően módosítani kell, és folyamatosan a keresők beállításainak paramétereivel kiegészíteni.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk első sorban a Google rendszerében történik, hiszen ma minden 100 internetes keresőből 95 garantáltan a Google keresőjét használja.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk

 • Amikor egy weboldalt elkészítünk szinte azonnal felmerül a keresőoptimalizálás lehetősége. Az optimalizálás nem tartozik hozzá szervesen egy weboldal elkészítéséhez. Azon ügyfeleinkkel akik meglátták az optimalizálásban rejlő lehetőségeket, egy külön szerződésben rögzítjük az összetevőket. Mivel az optimalizálás egy külön munkafolyamat így erre a weboldal elkészítését követően kerül sor. Természetesen az oldal már az optimalizálás előtt használható.Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk az alábbi főbb összetevőkből áll:
  • Weboldal teljes keresőoptimalizálása
  • Szöveges tartalmak szerkesztése és írása
  • Keresőszavak beépítése
  • Google Adwords rendszerrel való összekapcsolás
  • Google Analytics rendszerrel való összekapcsolás
  • Heti – havi statisztikai jelentések készítése
  • Forgalomfigyelés
  • Látogatófigyelés
  • Google Plus közösségi oldallal való összekapcsolás
  • Facebook közösségi oldallal való összekapcsolás
 • Lehetőség van mások által elkészített weboldalak optimalizálására is. Ebben az esetben a weboldal szerkezetének teljes átvizsgálását is elvégezzük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével kérhet tőlünk ajánlatot:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Kérem ezt a kódot A CAPTCHA használatához telepíteni kell a Really Simple CAPTCHA bővítményt. másolja az alábbi mezőbe


Kérem pipálja be ezt a jelölő négyzetet. Ezzel és az űrlap használatával Ön hozzájárul és egyetért azzal, hogy a weboldal a megadott adatokat Email formájában továbbküldje cégünk email címre: web@synaptx.hu - ez a folyamat ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba tudjunk lépni egymással. A megadott adatokat weboldalunk nem tárolja és nem menti el.