Weboldal tárhely
Weboldal tárhely

Internetes oldalak számára kedvező áron magas minőségű és megbízható tárhelyeket biztosítunk.

Domain név regisztráció, Domain név karbantartás – minden egy helyen.

Web tárterület: Internetes oldala elhelyezéséhez tárterületre van szüksége, aminek méretét az oldal összetevői határozzák meg. A képek, esetleg animációs elemek jelentősen megnövelhetik az oldal terjedelmét, ezen kívül a szöveg anyagok is területeket igényelnek.

PHP futtatási lehetőség: A php script számos lehetőséget kínál, többek között teljesen interaktívvá teheti oldalait. Tartalmukat beleértve a kép, szöveg és egyéb összetevőket, módosíthatja akár távolról is felhasználó azonosító rendszerrel, frissítheti oldalait anélkül, hogy a forráskódot módosítania kellene, valamint felhasználóknak jogokat adhat az oldalak elérésére, módosítására vagy akár fejlesztésére egyaránt. A lehetőség számtalan. A PHP script futtatási lehetőséget elsősorban olyan oldalak elkészítéséhez ajánljuk, ahol gyakran módosítják a tartalmat, vagy adatbázist üzemeltetnek.

MySQL hozzáférés: A MySQL egy adatbázis rendszer, ami által olyan interaktív oldalakat készíthetünk, ami saját adatbázis rendszerrel rendelkezik. Ajánljuk elsősorban olyan internetes oldalak számára, ahol számtalan terméket, termékcsoportot, vagy akár szöveges információt tárolnak, és azokat gyakran módosítják, törlik vagy újakat töltenek fel.

Látogatottsági statisztikák: Statisztikák üzemeltetése célszerű, ha látni szeretné, hogy oldalait hányan látogatták, esetleg jelen pillanatban hányan nézik, melyek voltak a leglátogatottabb lapok, és hogy melyik időszakban volt a legtöbb látogató. Lehetőség van ezen kívül arra, hogy egy linkre hányan kattintottak, valamint hány lapot töltöttek le az esetleges látogatók.

Email postafiókok: Email szolgáltatást is biztosítunk oldalai mellé. Ha saját domain névvel rendelkezik akár a név alapján is üzemeltetheti email fiókjait, például info@azoncegneve.hu

Email postafiókonkénti aliasok: Egy email fiókhoz több név is tartozhat, például info@azoncegneve.hu iroda@azoncegneve.hu vezetes@azoncegneve.hu
Ez akkor célszerű, ha nem kíván több email fiókot üzemeltetni, viszont szeretne több névvel levelezni. Így viszont a levelek mind ugyanabba a fiókba érkeznek.

Email csoportos aliasok: Az email fiókokat csoportok is használhatják, a csoport minden tagja megkapja az adott csoportba érkező leveleket.

WebMail elérés: Email fiókjait elérheti bármely internetes hálózatról webes felületen keresztül.

IMAP és POP3 elérés: Az emailjeit letöltheti számítógépére bármely levelező programmal, akár egyszerre több eszközre is.

Vírusok és spamek szűrése: Az Interneten számtalan vírus található, a vírus támadások manapság már minden naposak, ha oldala nem rendelkezik megfelelő biztonsági megoldásokkal könnyen vírus kerülhet rendszerébe. Ez főképp akkor veszélyes, ha Ön interaktív oldalakat üzemeltet.