';

Weboldal készítés

Azoknak akik felismerték az internet által nyújtott lehetőségeket
Image module

Synaptx
Webdesign 1998 óta

Synaptx Webdesign 1998-ban alakult, azzal az elhatározással, hogy egyedi és magas minőségű megoldásokat kínáljunk azon cégek számára akik felismerték az internetes kereskedelemben rejlő lehetőségeket.

Az internet világa
Ami nem mindenki számára ismert
Számtalanszor találkozhatott már egy-egy olyan kifejezéssel, mint például; információs társadalom, információs szupersztráda, Internet, e-business, e-kereskedelem, Web, FTP, HTTP, és a sok egyéb, laikusoknak érthetetlen vagy értelmetlennek tűnő szó és szókapcsolat, melyekkel nem tudott igazán mit kezdeni.
Weboldal nélkül
Ma már a cég nem létezhet igazán
Gondolhatta akár úgy is, hogy az Ön cége megélhet a nélkül is, hogy pénzt adna ki a vevők részletes információkkal való ellátására, termékeinek bemutatására. Esetleg úgy is érezhette, hogy weboldal, Facebook, Google Plus, Twitter és egyéb oldalak nélkül is jönni fognak a vásárlók, és özönleni fognak az ügyfelek.
Az évek alatt sok minden megváltozott
Az internet nélkülözhetetlen a hétköznapokban
A fogyasztói szokások úgy alakultak, hogy a legtöbb potenciális vásárló, szeretné jó előre, lehetőleg az összes információt begyűjteni arról a termékről, szolgáltatásról amit meg kíván vásárolni. Ma már nem elég egy szépen berendezett kirakat, vagy egy kellően nagy méretű hirdetőtábla. Mára az internetes társadalom olyan méreteket öltött amit felelőtlenség lenne nem kiszolgálni megfelelő tartalmakkal és információkkal.
Már a világ megváltozott
Az internet lett az új lehetőség minden cég számára
A modernkor hirdetőtáblája az Internet, amely egyben kirakat és vevőszolgálat, de hirdetőújság és közvetlen kapcsolat is a vevővel. A mai vásárlónak nincs ideje boltról-boltra szaladni, egy olcsó vagy jó vétel reményében. Ezért használják egyre többen az Internet adta lehetőségeket az előzetes tájékozódásra. Minél több információt kapnak meg a számítógépükön, vagy mobil eszközeiken keresztül, annál kevesebb idejüket veszi el a tényleges vásárlás. Különösen akkor, ha otthon a fotelből rendelhetik meg a kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Partnerek kívánunk lenni abban, hogy ezeket az új lehetőségeket maradéktalanul kiaknázzák, és saját piaci pozícióikat megerősítsék. Célunk, hogy bárki, aki hozzánk fordul, versenyképesebb, erősebb és eredményesebb legyen a velünk való együttműködés folyamán.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, és kérjen árajánlatot bizalommal.

Weboldal készítés

Egyedi igények alapján

Miből is áll ma egy weboldal készítés? Egy cég számára mára már elkerülhetetlen, az online jelenlég, hogy webes felületen hirdesse magát, vagy saját weboldallal rendelkezzen és biztosítsa ügyfelei számára az Email-en történő elérést. Nélkülözhetetlen, hogy a saját weboldalán elhelyezett információi megjelenjenek Facebook oldalán, Google szolgáltatásaiban, Instagram, Twitter vagy más közösségi oldalakon. Természetesen a tartalmak keresőoptimalizáltak kell, hogy legyenek, hiszen a keresőkben való jó pozíció elengedhetetlen. Weboldal készítés szolgáltatásunk megoldást kínál mindezekre.

Weboldal bérlés

Hosszú távú üzleti kapcsolat

Weboldal bérlés szolgáltatásunk cégünk fő profilja. Első sorban azon ügyfeleinknek előnyös akik velünk hosszú távú üzleti kapcsolatban gondolkoznak. A weboldalak elkészítésében és egyediségében semmilyen különbség nincsen egy normál weboldalhoz képest. A különbség abban rejlik, hogy a weboldalakat elkészítésére nem kell több százezres költségekkel számolni, csupán egy havi kiszámítható és tervezhető átalány díjjal. A weboldal bérlés mellé keresőoptimalizált SEO tartalmakat készítünk, hogy a Google keresőben az új weboldal minél jobb pozíciót foglaljon el, ezáltal eredményesebben működhessen.

Egyedi rendszerek

Csak a képzelet szabhat határt

Egyedi rendszerek elkészítése is a weboldal készítési szolgáltatásaink része. Első sorban azon ügyfeleinknek ajánljuk akik speciális weboldalakban vagy internet alapú webes alkalmazásokban gondolkoznak. Minden projekt kombinálható akár átalánydíjas akár egyszeri kivitelezési költséggel is. Az egyedi rendszerek közös jellemzője, hogy hosszú távú partneri kapcsolat szükséges a megfelelő működtetéshez. Elengedhetetlen a naprakészség, a rendszerek felügyelete és folyamatos karbantartása. Az egyedi rendszerek mellé is kérhető keresőoptimalizálás, továbbá a Google kereső szolgáltatásai.