Skip links

Egyedi Weboldal készítés

Az egyedi weboldal magasabb konverziós rátát és jobb felhasználói élményt biztosít az online látogatók számára.

Részletek

Egyedi weboldal készítés

Egyedi weboldal készítés a pontos igényekre szabva, innovatív elemekkel, a legmodernebb megoldásokkal.

A weboldal egy vállalkozás életében kulcsfontosságú szerepet játszik, mivel az internet korában az ügyfelek számára gyakran ez az első érintkezési pont a vállalattal. Egy professzionális, jól megtervezett és könnyen használható weboldal jelentősen hozzájárulhat egy vállalkozás sikeréhez. Az alábbiakban áttekintjük a weboldal fontosságát egy vállalkozás életében.

 1. Online jelenlét: A weboldal lehetővé teszi egy vállalkozás számára, hogy jelen legyen az interneten, ahol a potenciális ügyfelek könnyen megtalálhatják és megismerhetik a termékeket vagy szolgáltatásokat. Egy jól megtervezett weboldal növeli a vállalkozás láthatóságát és hozzáférhetőségét.
 2. Hitelesség és profizmus: Egy professzionális weboldal hozzájárul a vállalkozás hitelességéhez és megkönnyíti az ügyfelek számára a bizalom kialakítását. Az ügyfelek gyakran egy vállalkozás weboldala alapján ítélik meg annak profizmusát és megbízhatóságát.
 3. Ügyfélkör bővítése: A weboldal segít elérni a globális piacot, és lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy olyan ügyfelekkel lépjen kapcsolatba, akikkel egyébként nem találkozna. A weboldal növeli a vállalkozás elérhetőségét és esélyeit, hogy új ügyfelekre találjon.
 4. Marketing és promóció: A weboldal egy központi platform a vállalkozás online marketing tevékenységei számára. A vállalkozások a weboldalon keresztül promóciókat, híreket és információkat oszthatnak meg az ügyfelekkel, valamint integrálhatják a közösségi média és más marketing eszközök használatát.
 5. Ügyfélszolgálat és kapcsolattartás: A weboldal lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy könnyen kapcsolatba lépjenek a vállalkozással. Az ügyfélszolgálati funkciók, mint például a GYIK, kapcsolatfelvételi űrlapok, chatbotok és e-mail címek, segítenek a vállalkozásnak hatékonyan kezelni az ügyfélkéréseket és problémákat.
 6. Termék- és szolgáltatásbemutató: A weboldal lehetőséget kínál a vállalkozás számára, hogy bemutassa és eladja termékeit vagy szolgáltatásait. A termékleírások, képek, videók és vásárlói vélemények segíthetnek az ügyfeleknek jobban megérteni és összehasonlítani a kínálatot, valamint elősegíthetik a döntéshozatali folyamatot.
 7. Versenyelőny: Egy jól megtervezett és informatív weboldal előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben. A vállalkozások, amelyek rendelkeznek egy vonzó és könnyen használható weboldallal, nagyobb eséllyel vonzzák az ügyfeleket, mint azok, amelyek nem rendelkeznek online jelenléttel vagy elavult weboldallal.
 8. Adatgyűjtés és elemzés: A weboldal segítségével a vállalkozások gyűjthetnek adatokat az ügyfelek viselkedéséről és preferenciáiról. Az adatok elemzése lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy jobban megértsék az ügyfelek igényeit, és ennek alapján fejleszthetik termékeiket, szolgáltatásaikat és marketing stratégiájukat.
 9. Közösségépítés: A vállalkozások a weboldalon keresztül közösséget építhetnek ügyfeleik körében, ami erősíti a márka hűségét és hosszú távú ügyfélkapcsolatokat eredményezhet. A közösségi média integráció, a blogok és a hírlevelek segítségével a vállalkozások tartós kapcsolatot alakíthatnak ki ügyfeleikkel és követőikkel.
 10. Költséghatékony: A weboldal egy költséghatékony eszköz a vállalkozások számára a termékek és szolgáltatások bemutatására, valamint a marketing és promóció terén. Egy weboldal fenntartása és fejlesztése általában kevesebbe kerül, mint a hagyományos marketing- és reklámköltségek, és széles körű elérhetőséget biztosít.

Összefoglalva, a weboldal létfontosságú eszköz egy vállalkozás életében. Egy jól megtervezett, informatív és könnyen használható weboldal növelheti a vállalkozás hitelességét, láthatóságát és elérhetőségét, valamint elősegítheti az üzleti növekedést és a hosszú távú sikerességet. Egy weboldal segíthet a vállalkozásoknak új ügyfeleket szerezni, jobban megismerni és megérteni ügyfeleik igényeit, hatékonyan kommunikálni és kapcsolatot építeni velük, valamint előnyt szerezni a versenytársakkal szemben.

A vállalkozások számára fontos, hogy időt és energiát fektessenek a weboldaluk fejlesztésébe és karbantartásába, valamint figyelemmel kísérjék annak teljesítményét és hatását üzleti tevékenységükre. A weboldalak folyamatos fejlesztése és optimalizálása, valamint a felhasználói élmény javítása hozzájárul a vállalkozások eredményességének és hosszú távú növekedésének elősegítéséhez.

Weboldal készítés lépései

Ahhoz, hogy a weboldal készítés hatékony legyen alapvetően három fő lépésről beszélhetünk.

Igényfelmérés

Személyes vagy online megbeszélésen felmérjük a pontos igényeket és az elvárásokat, ezeket rögzítjük és tartalmi tervet készítünk.

További részletek

Szerződéskötés

Az előzetesen elkészített tartalmi tervezetre szerződést kötünk, mely meghatározza az elvégzendő munkafolyamatokat.

További részletek

Kivitelezés, gyártás

Elkészítjük a weboldalt, természetesen nagyon nagy hangsúlyt fordítva a SEO keresőoptimalizálás lehetőségeire.

További részletek

Szerződéskötés lehetőségei.

Ahhoz, hogy velünk szerződést kössön és a munkafolyamatok elkezdődjenek, a legelső lépésben két lehetőség közül kell választania.

Weboldal bérlés

Weboldal bérlés, minimum 24 hónapos szerződéskötés esetén. Ennek számtalan előnye ismert többek között a rendelkezésre állás és a folyamatos támogatás.

Egyszeri fizetési konstrukció

A szerződés a weboldal elkészülésekor megszűnik. A munkafolyamatok értéke egy összegben kerül megfizetésre. Lehetőség van különböző szupport csomagok vásárlására.

Hogy csináljuk?

Mi történik a szerződéskötés után?

Kulcsszó kutatás

A kulcsszó kutatás folyamata alatt megkeressük a legjobb kucsszavakat, hogy
az egész weboldal jó alapokra épüljön.

Tartalmi tervezés

A kucsszavak és kulcsszó párok figyelembe vételével megtervezzük a tartalmakat, ez fontos lépés az organikus találatok szempontjából.

Weboldal elkészítése

A tervek alapján elkészítjük a weboldalt, nagyon nagy hangsúlyt fordítva a sebességre, a szöveg és képanyagok optimalizálására.

Egyedi weboldal készítés

Az egyedi weboldal készítés alatt öt nagyon fontos tényezőt veszünk figyelembe. Ezek nagyban meghatározzák weboldala sikerét és annak hatékonyságát. Az ügyfelek felhasználói élménye és a sebesség nagyon fontos.

Árajánlatkérő

Sebesség


A weboldal betöltődési és működési sebessége nem csak az ügyfeleinknek fontos, a Google külön szempontként kezeli ezeket az értékeket.

Jó szövegtartalmat


A megfelelő szövegezés elengedhetetlen a felhasználók számára, hogy megfelelő tájékoztatást kapjanak minden részletről.

Pontos célzás


Olyan kucsszavak és kulcsszó párok kidolgozása, melyek a lehető legpontosabban célozzák meg az ügyfélkört.

A találati lista


A Google keresőben a lehető legjobb helyezés a lehető legtöbb kulcsszóra és tartalomra.

Lefedettség


A tartalmaknak a legnagyobb lefedettséget kell biztosítaniuk.

Üzenet

Kérdése van? Írjon nekünk egy üzenetet.

  Get a quote

  290 Maryam Springs 260, Courbevoie, Paris, France

   🍪 Weboldalunk a jobb élmény érdekében cookie-kat használ.
   Ez a weboldal cookie-kat használ az Ön webes élményének javítása érdekében.
   Home
   Account
   Cart
   Search