Skip links
Rólunk

Megoldásaink

Célunk, hogy teljeskörű megoldásokat nyújtsunk mindazoknak akik hozzánk fordulnak.

RÓLUNK

Szolgáltatásaink

digitálisak.
innovativak.
kreatívak.

Folyamatosan fejlődünk, és a új technológiákat alkalmazzuk minden területen. Nem riadunk vissza semmilyen kihívástól.

Írjon nekünk

CÉGTÖRTÉNETÜNK

Synaptx Webdesign A Synaptx név 1998 óta a digitális világ szereplője. Azzal az elhatározással alakult, hogy egyedi és magas minőségű megoldásokat kínáljunk azon cégek számára akik felismerték az internetes kereskedelemben rejlő lehetőségeket. A korai években a weboldalak fejlesztése merőben más volt mint ma. A cégeknek nem volt feltétlenül szükségük internetes jelenlétre, hiszen nagyon sok ma ismert professzionális szolgáltatás nem létezett. Nem volt Google, Facebook, Instagram stb. A korai időkben főleg grafikai és 3D elemeket gyártottunk. Saját önálló weboldalunkat 2002-ben regisztráltuk. Ettől fogva a weboldal készítés és keresőoptimalizálás területén tevékenykedünk, hogy ügyfeleink számára minden igényt kielégítő, exkluzív online megoldásokat nyújtsunk. Az eltelt évek alatt számos vállalkozásnak segítettünk elérni digitális céljaikat, és folyamatosan fejlesztettük szakértelmünket, hogy lépést tartsunk a változó technológiai trendekkel és piaci elvárásokkal.

Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik mind a kreativitás, mind a technikai ismeretek terén kiválóan teljesítenek. Büszkék vagyunk arra, hogy a legújabb technológiák és piaci trendek alkalmazásával olyan weboldalakat és online marketingstratégiákat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek nemcsak esztétikailag vonzóak, de hatékonyan erősítik vállalkozásaikat is.

Az ügyfeleinkkel való együttműködés során kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi igényekre, hogy minden projektben a legjobb eredményeket érjük el. A teljes tervezési és fejlesztési folyamat alatt szorosan együttműködünk partnereinkkel, hogy biztosítsuk a projekt sikerét és a végtermék minőségét.

Cégünk elkötelezett a hosszú távú, eredményorientált kapcsolatok kialakításában és folyamatosan támogatjuk őket a projekt befejezése után is. A karbantartástól és frissítésektől kezdve a tanácsadásig és támogatásig mindig elérhetőek vagyunk, hogy segítsük ügyfeleinket a digitális területen elért sikerek fenntartásában és növelésében.

Összefoglalva, a Synaptx egy megbízható, tapasztalt és innovatív partner a digitális világban, amely magas színvonalú weboldal készítési és keresőoptimalizálási szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit a siker elérésében.

Miből is áll ma egy weboldal készítés? Egy cég számára mára már elkerülhetetlen, az online jelenlég, hogy webes felületen hirdesse magát, vagy saját weboldallal rendelkezzen és biztosítsa ügyfelei számára az online elérést. Nélkülözhetetlen, hogy a weboldalán elhelyezett információi megjelenjenek Facebook oldalán, Google szolgáltatásaiban, Instagram, Twitter vagy más közösségi oldalakon. Nélkülözhetetlen továbbá, hogy weboldala megfelelő minőségben keresőoptimalizált legyen, hogy az organikus keresésbe előkelő pozíciót foglaljon el maga mögé utasítva versenytársait.

Már a világ megváltozott. Az online tér lett az új lehetőség minden cég számára.

A modernkor hirdetőtáblája az Internet, amely egyben kirakat és vevőszolgálat, de hirdetőújság és közvetlen kapcsolat is a vevővel. A mai vásárlónak nincs ideje boltról-boltra szaladni, egy olcsó vagy jó vétel reményében. Ezért használják egyre többen az Internet adta lehetőségeket az előzetes tájékozódásra. Minél több információt kapnak meg a számítógépükön, vagy mobil eszközeiken keresztül, annál kevesebb idejüket veszi el a tényleges vásárlás. Különösen akkor, ha otthon a fotelből rendelhetik meg a kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Az online vásárlás mára már nem csak egy új lehetőség, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat a vevők elé tárjuk, de egy kommunikációs csatorna is egyben, ami megkönnyíti és fel is gyorsítja a vásárlást, az információ gyűjtést vagy az információ cserét.

Partnerek kívánunk lenni abban, hogy ezeket az új lehetőségeket maradéktalanul kiaknázzák, és saját piaci pozícióikat megerősítsék. Célunk, hogy bárki, aki hozzánk fordul, versenyképesebb, erősebb és eredményesebb legyen a velünk való együttműködés folyamán.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, és kérjen árajánlatot bizalommal.

IT tanácsadás

Nem feltétel, hogy ügyfelünk legyen, kérje ki véleményünket egy adott helyzetben és mi a legjobb tudásunk szerint segítünk.

Online stratégia

Egyszerű, érthető de mégis maximálisan hatékony, innovatív olnine stratégiákkal valósítjuk meg elképzeléseit. A siker nem a véletlenen múlik.

New

Digitális megoldások

Weboldalát digitális megoldásokkal támogatjuk, legyen az akár SEO szövegírás, PPC marketing, grafikai elemek gyártása, és a teljes optimalizálás.

Komplett szolgáltatások

Cégünk a domain regisztrációtól a tárhely szolgáltatásokon keresztül vállalja a teljes weboldal elkészítését és annak üzemeltetését. Nem kell külön szerződnie több szolgáltatóval.

Ez a weboldal cookie-kat használ az Ön webes élményének javítása érdekében.
Home
Account
Cart
Search