Mi is az a SEO szövegírás ?

A weboldalak szöveges tartalmait nem elegendő megírni, azokat a keresőmotoroknak értelmezhető formára kell alakítani. – Azok a szöveges tartalmak amik nem felelnek meg pl a Google keresőnek, a találati listákban (amikor az ügyfél keresést indít a google-ban) nagyon rossz helyezést érnek csak el, így nem jelennek meg a kereső első oldalain. A látogatottsági szokások azt mutatják, hogy a kereső ügyfél a találai listák első és második oldalait böngészi végig, a többit már szinte biztosan figyelmen kívül hagyja. Ennek következtében, ha termékei, szolgáltatásai nem jelennek meg legalább az első kettő oldal találai listáin akkor azok mondhatjuk durva kifejezéssel, szinte láthatatlanok. Ebben kíván segítséget nyújtani SEO szövegírás szolgáltatásunk.

Mi történik akkor, ha Ön egy remek szöveget tölt fel weboldalára, de az nem SEO optimalizált?

Azok az ügyfelei akik direk látogatóként érkeznek oldalára, minden probléma nélkül el tudják a szöveges részeket olvasni, és megtalálják a keresett tartalmakat. A probléma ott kezdődik, hogy azok akik nem direkt látogatók, azaz nem úgy érkeznek weboldalára, hogy beírták a weboldal címét pl.: www.azencegem.hu – hanem a keresőkben kutagodva próbálják megtalálni a keresett tartalmakat, nem fognak weboldalára találni, mivel a szöveges részek nem SEO optimalizáltak, és nem felelnek meg pl a Google keresőnek. A kereső motor így az nem hozza előre a találati listáiban weboldalát. A látogatottság mint tudjuk ma túlnyomó részben a keresőkből érkezik. Nem elhanyagolható de jelentősen kevesebb direkt látogatás történik, hiszen aki egy terméket vagy szolgáltatást keres első sorban csak annak nevét vagy nevének egy részét ismeri, az Ön weboldalának nevét pedig szinte biztos, hogy nem tudja, főleg akkor ha szolgáltatásai újak a piacon.

Hogy működik a SEO szövegírás ?

Ön megadja az instrukciókat, iránymutatásokat, a főbb szavakat, esetleg a már megírt tartalmakat, és azt kollégáink megfelelő szöveg hosszúságúra, és abszolút a google keresőnek megfeleltetve készítik el. A szöveges tartalmak megfelelő szószámmal és kereső szavakkal lesznek ellátva ahhoz, hogy weboldalának helyezése napról napra, hétről hétre előrébb, jobb pozícióba kerüljön. Ez által sokkal több ügyfél találja meg termékeit, szolgáltatásait anélkül, hogy tudná weboldalának címét.