Skip links

Weboldal bérlés

Weboldal bérlés esetén, csak a konstrukció más. A weboldal minősége és a szolgáltatások listája teljesen azonos az egyedi weboldal készítés szolgáltatásunkéval.

Részletek

Weboldal bérlés

Weboldal bérlés azon ügyfeleinknek akik hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszenek.

A weboldal bérlés egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egy már létező, jól megtervezett és optimalizált weboldalt használjanak saját márkájuk és tevékenységük bemutatására. A weboldal bérlés gyakran magában foglalja a weboldal fenntartását, a tárhelyet, a domain nevet és a technikai támogatást. Ebben a dokumentációban áttekintjük a weboldal bérlés előnyeit, és bemutatjuk, hogyan működik ez a szolgáltatás.

 1. Költséghatékonyság: A weboldal bérlés egyik legnagyobb előnye a költséghatékonyság. A vállalkozásoknak nem kell nagy összegeket költeniük a weboldal fejlesztésére és karbantartására, mivel a bérleti díj általában havi vagy éves alapon kerül kiszámlázásra. Ez segít csökkenteni a kezdeti költségeket és a vállalkozások számára könnyebben tervezhetővé teszi a költségeket.
 2. Gyors bevezetés: A weboldal bérlés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és könnyedén elindítsanak egy online jelenlétet. Mivel a weboldal már kész, a vállalkozásoknak csak a saját tartalmukat és márkájukat kell hozzáadniuk, ami jelentősen lerövidíti a bevezetési időt.
 3. Professzionális dizájn és technikai támogatás: A bérelt weboldalak gyakran professzionális dizájnnal és funkcionalitással rendelkeznek, amelyek egyébként jelentős költségekkel járnának. Ezenkívül a weboldal bérlésekor általában technikai támogatást is kap a vállalkozás, ami segít megoldani az esetleges problémákat és fenntartani a weboldal stabilitását és biztonságát.
 4. SEO és marketing eszközök: A bérelt weboldalak gyakran már rendelkeznek beépített SEO (keresőoptimalizálás) és marketing eszközökkel, amelyek elősegítik a weboldal láthatóságát és forgalmát. Ez a vállalkozások számára időt és erőforrást takarít meg, és segít abban, hogy gyorsabban elérjék céljaikat.
 5. Rugalmasság és skálázhatóság: A weboldal bérlése rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít a vállalkozások számára. Ahogy a vállalkozás növekszik és fejlődik, a bérelt weboldal könnyen módosítható és bővíthető az új igényeknek megfelelően. A vállalkozások gyakran választhatnak különböző bérleti csomagok közül, amelyek különböző funkciókat és lehetőségeket kínálnak, így az igényekhez és költségvetéshez igazodva változtathatnak rajta.
 6. Frissítések és karbantartás: A weboldal bérlésekor a szolgáltató általában gondoskodik a weboldal frissítéseiről és karbantartásáról. Ez magában foglalja a biztonsági frissítéseket, a hibajavításokat és a rendszeres fejlesztéseket, amelyek biztosítják a weboldal zökkenőmentes működését. Így a vállalkozásoknak nem kell aggódniuk a technikai részletek miatt, és inkább saját üzletükre koncentrálhatnak.
 7. Biztonság és adatvédelem: A bérelt weboldalak esetében a szolgáltató általában felelős a biztonság és az adatvédelem biztosításáért. Ez magában foglalja az adatok biztonságos tárolását, a biztonsági protokollok betartását és a rendszeres biztonsági mentéseket. Ez segít megelőzni az adatvesztést és a biztonsági incidenseket, valamint nyugalommal tölti el a vállalkozásokat és ügyfeleiket.
 8. Időmegtakarítás: A weboldal bérlése időt takarít meg a vállalkozások számára, mivel nem kell foglalkozniuk a weboldal fejlesztésével, frissítésével és karbantartásával. Ezáltal a vállalkozások jobban összpontosíthatnak az üzleti tevékenységekre, mint például a termék- és szolgáltatásfejlesztésre, az ügyfélkiszolgálásra és a marketingre.

Összefoglalva, a weboldal bérlés egy költséghatékony, gyors és rugalmas megoldás a vállalkozások számára, akik szeretnék elindítani vagy fejleszteni online jelenlétüket. A bérelt weboldalak professzionális dizájnt, technikai támogatást, SEO és marketing eszközöket, valamint frissítéseket és karbantartást kínálnak. Ezek az előnyök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatékonyabban növeljék láthatóságukat és elérhetőségüket az interneten, miközben időt és erőforrásokat takarítanak meg.

A weboldal bérlésének folyamata a következő lépésekből áll:

 1. Szolgáltató kiválasztása: A vállalkozásoknak először ki kell választaniuk egy megbízható és tapasztalt weboldal bérlési szolgáltatót, aki megfelelő csomagokat és támogatást kínál.
 2. Csomag kiválasztása: A vállalkozásoknak dönteniük kell a különböző bérleti csomagok közül, amelyek különböző funkciókat, támogatást és árkategóriákat kínálnak.
 3. Weboldal testreszabása: A vállalkozásoknak hozzá kell adniuk saját márkájukat, logójukat, színeiket és tartalmukat a bérelt weboldalhoz, hogy megfeleljen a célcsoportjuk és üzleti céljaiknak.
 4. Domain név és tárhely: A szolgáltató gyakran segít a domain név kiválasztásában és regisztrálásában, valamint a megfelelő tárhely biztosításában a weboldal számára.
 5. Technikai támogatás és karbantartás: A weboldal bérlési szolgáltató általában technikai támogatást és karbantartást kínál, beleértve a biztonsági frissítéseket, hibajavításokat és rendszeres fejlesztéseket.
 6. Weboldal értékelése és optimalizálása: A vállalkozásoknak rendszeresen értékelniük és optimalizálniuk kell a bérelt weboldal teljesítményét, hogy biztosítsák a jó felhasználói élményt és a magas konverziós arányt.

Ezeknek a lépéseknek a követése révén a vállalkozások kihasználhatják a weboldal bérlés előnyeit és sikeres online jelenlétet alakíthatnak ki.

Weboldal bérlés lépései

Weboldal bérlés esetén három lépésben gondolkozunk.

Igényfelmérés

Személyes vagy online megbeszélésen felmérjük a pontos igényeket és az elvárásokat, ezeket rögzítjük és tartalmi tervet készítünk.

További részletek

Szerződéskötés

Az előzetesen elkészített tartalmi tervezetre szerződést kötünk, mely meghatározza az elvégzendő munkafolyamatokat.

További részletek

Kivitelezés, gyártás

Elkészítjük a weboldalt, természetesen nagyon nagy hangsúlyt fordítva a SEO keresőoptimalizálás lehetőségeire.

További részletek

Weboldal bérlés lehetőségei.

Weboldal bérlés szolgáltatásunk mellé számtalan olyan lehetőséget biztosítunk, melyek elősegítik vállalkozása sikerét.

Szupport szolgáltatások

Folyamatos analitikai elemzés, keresőoptimalizálás finomhangolása és egyéb szupport szolgáltatások.

Folyamatos tartalomgyártás

A folyamatos tartalomgyártás nélkülözhetetlen weboldala számára. Ide értjük a blogolást és az egyéb szöveges tartalom gyártást.

Hogy csináljuk?

Mi történik a szerződéskötés után?

Kulcsszó kutatás

A kulcsszó kutatás folyamata alatt megkeressük a legjobb kucsszavakat, hogy
az egész weboldal jó alapokra épüljön.

Tartalmi tervezés

A kucsszavak és kulcsszó párok figyelembe vételével megtervezzük a tartalmakat, ez fontos lépés az organikus találatok szempontjából.

Weboldal elkészítése

A tervek alapján elkészítjük a weboldalt, nagyon nagy hangsúlyt fordítva a sebességre, a szöveg és képanyagok optimalizálására.

Weboldal bérlés

A weboldal bérlés futamideje alatt öt nagyon fontos tényezőt veszünk figyelembe. Ezek meghatározzák weboldala sikerét és annak hatékonyságát.

Árajánlatkérő

Sebesség


A weboldal betöltődési és működési sebessége nem csak az ügyfeleinknek fontos, a Google külön szempontként kezeli ezeket az értékeket.

Jó szövegtartalmat


A megfelelő szövegezés elengedhetetlen a felhasználók számára, hogy megfelelő tájékoztatást kapjanak minden részletről.

Pontos célzás


Olyan kucsszavak és kulcsszó párok kidolgozása, melyek a lehető legpontosabban célozzák meg az ügyfélkört.

A találati lista


A Google keresőben a lehető legjobb helyezés a lehető legtöbb kulcsszóra és tartalomra.

Lefedettség


A tartalmaknak a legnagyobb lefedettséget kell biztosítaniuk.

Üzenet

Kérdése van? Írjon nekünk egy üzenetet.

  Get a quote

  290 Maryam Springs 260, Courbevoie, Paris, France

   🍪 Weboldalunk a jobb élmény érdekében cookie-kat használ.
   Ez a weboldal cookie-kat használ az Ön webes élményének javítása érdekében.
   Home
   Account
   Cart
   Search