';
Image module

SEO
Analitika a legjobb eredményért

Cégünk lehetőséget biztosít különböző analitikák elkészítésére. Amennyiben Ön biztos abban, hogy weboldala minden szempontból hibátlan és nem tartalmaz olyan rejtett hibákat, amik miatt a keresőben weboldalának pozíciója nem a legmegfelelőbb, akkor semmi szüksége nincsen egy átfogó analitikai vizsgálatra. Viszont mi úgy gondoljuk, ilyen nagyon kevés van. 🙂

Teljes weboldal átvilágítás
Hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét
A weboldalának teljes átvilágítása egy olyan összetett elemzési folyamat, aminek a végén Ön olyan információkhoz is hozzájut, amiket addig nem is tudott, hogy léteznek. Az elemzés első sorban a súlyos és általános hibák feltárására fókuszál, viszont megtudhatja azt is, hogy weboldala mennyire hatékony az adott területeken.
Kulcsszó elemzés
Önnek nem kulcsszavakra, hanem jó kulcsszavakra van szüksége
Gyakran találkozunk olyan megoldásokkal, hogy a weboldalak tele vannak szórva kulcsszavakkal, teljesen feleslegesen. A kulcsszavak mennyiségi növelése nem egyenlő az eredményességgel. Kulcsszavakat előzetes vizsgálatok alapján építeni kell.
Versenytásak elemzése
Piaci szereplők adatainak megismerése
Az interneten nagyon sok publikusan hozzáférhető adat létezik, de ezeket jól is kell tudni használni ahhoz, hogy versenytársainkat elemezni tudjuk. Az adatok közvetlenül a Google keresőjéből kiolvashatóak, így azokat fel tudjuk használni saját piaci pozíciónk erősítésére is.

Weboldal készítés

Egyedi igények alapján

Miből is áll ma egy weboldal készítés? Egy cég számára mára már elkerülhetetlen, az online jelenlég, hogy webes felületen hirdesse magát, vagy saját weboldallal rendelkezzen és biztosítsa ügyfelei számára az Email-en történő elérést. Nélkülözhetetlen, hogy a saját weboldalán elhelyezett információi megjelenjenek Facebook oldalán, Google szolgáltatásaiban, Instagram, Twitter vagy más közösségi oldalakon. Természetesen a tartalmak keresőoptimalizáltak kell, hogy legyenek, hiszen a keresőkben való jó pozíció elengedhetetlen. Weboldal készítés szolgáltatásunk megoldást kínál mindezekre.

Weboldal bérlés

Hosszú távú üzleti kapcsolat

Weboldal bérlés szolgáltatásunk cégünk fő profilja. Első sorban azon ügyfeleinknek előnyös akik velünk hosszú távú üzleti kapcsolatban gondolkoznak. A weboldalak elkészítésében és egyediségében semmilyen különbség nincsen egy normál weboldalhoz képest. A különbség abban rejlik, hogy a weboldalakat elkészítésére nem kell több százezres egyszeri költséggel számolni, csupán egy havi kiszámítható és tervezhető átalány díjjal dolgozunk. A weboldal bérlés mellé keresőoptimalizált SEO tartalmakat is készítünk, hogy a Google keresőben az új weboldal minél jobb pozíciót foglaljon el a lehető legrövidebb idő alatt, ezáltal hatékonyabban működhessen.

Egyedi rendszerek

Csak a képzelet szabhat határt

Egyedi rendszerek elkészítése is a weboldal készítési szolgáltatásaink része. Első sorban azon ügyfeleinknek ajánljuk akik speciális weboldalakban vagy internet alapú webes alkalmazásokban gondolkoznak. Minden projekt kombinálható akár átalánydíjas akár egyszeri kivitelezési költséggel is. Az egyedi rendszerek közös jellemzője, hogy hosszú távú partneri kapcsolat szükséges a megfelelő működtetéshez. Elengedhetetlen a naprakészség, a rendszerek felügyelete és folyamatos karbantartása. Az egyedi rendszerek mellé is kérhető keresőoptimalizálás, továbbá a Google kereső szolgáltatásai.